اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا

دستور تازه پوتین به ارتش روسیه؛ حملات سهمگین علیه زیرساخت‌های دفاعی اوکراین ادامه دارد

پوتین رئیس جمهور روسیه اعلام کرد که حملات سهمگین ارتش این کشور به تاسیسات صنایع نظامی اوکراین باید ادامه یابد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۴ - ۱۳ تير ۱۴۰۵ - 2026 July 04
کد خبر: ۳۱۲۳۲۴

به گزارش راهبردمعاصر از خبرگزاری تاس، ولادیمیر پوتین روز جمعه در جریان جلسه‌ای در مقر فرماندهی گروه مشترک نیروهای ارتش روسیه گفت: حملات گسترده و ترکیبی به تاسیسات صنایع دفاعی و زیرساخت‌های پشتیبانی اوکراین باید ادامه یابد.

رئیس جمهور روسیه خاطرنشان کرد که برخی رهبران اتحادیه اروپا، در بیانیه مشترکی در ۷ ژوئن، از استفاده «نوآورانه» اوکراین از فناوری‌های پهپادی استقبال کرده‌اند.
پوتین پرسید: آیا منظور آنها حملات به تأسیسات غیرنظامی، زیرساخت‌ها، وسایل نقلیه حامل غیرنظامیان و کودکان و خوابگاه‌های دانشجویی ما بود؟ آیا این به معنای تشویق به ادامه چنین حملاتی است؟
پوتین تأکید کرد: این ایده‌ها در منطقه وجود دارند و در حال اجرا هستند، بنابراین ما باید به طور مناسب پاسخ دهیم.
ولادیمیر پوتین در بخش دیگری از اظهارات خود گفت که قلمرو جمهوری خلق لوهانسک به طور کامل آزاد شده است.

وی توضیح داد: وظایف تشکل‌ها و واحدهای نظامی گروه متحد نیروها مطابق با برنامه ستاد کل نیروهای مسلح انجام می‌شود. آزادسازی جمهوری خلق لوهانسک اخیراً به طور کامل تکمیل شده است.

پوتین تاکید کرد: نابودی نیروهای مسلح اوکراین در قلمرو جمهوری خلق دونتسک، مناطق زاپوروژیه و خرسون ادامه دارد.

 با تداوم جنگ اوکراین و افزایش تنش‌ها، نیروهای مسلح اوکراین در روزهای اخیر چندین بار پالایشگاه‌های نفتی روسیه را هدف قرار دادند.

در حالی که اوکراین در هفته‌های اخیر حملات پهپادی خود به مواضع روسیه را افزایش داده است، نیروهای مسلح روسی نیز همچنان به پیشروی خود در مناطق درگیر جنگ ادامه می‌دهند؛ وزارت دفاع روسیه پیشتر در بیاینه‌ای جداگانه از پیشروی نیروهای خود در مناطق «دونتسک»، «لسنویه» و «روونویه» در استان زاپوریژیا خبر داده بود./ایرنا

کلمات کلیدی: پوتین
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار